4 Березня 2019
Новини

У Києві вирахували жінку, яка кинула новонароджене дитя в «заброшці»

У Києві вирахували жінку, яка кинула новонароджене дитя в «заброшці»

У столиці поліцейські затримали жінку, яка після пологів залишила немовля у закинутому будинку.

До чергової частини Голосіївського управління поліції надійшло повідомлення про те, що тиждень тому місцева мешканка була вагітна і народила, але дитинки біля неї немає. На вулицю Фрометівську виїхала слідчо-оперативна група, аби перевірити вказану інформацію, інформує ГУ НП України в м. Києві.

Під час спілкування із працівниками поліції жінка зізналася, що передчасно народила в домашніх умовах. Із її слів, дівчинка народилася мертва, тож вона винесла пакет із тілом дитини та залишила  у зруйнованому будинку. 35-річна киянка показала місце, де немовля виявили правоохоронці.

Для встановлення причини смерті тіло направили на судово-медичну експертизу, а породіллю доставили до управління поліції. З нею спілкуються слідчі, аби встановити причини такого вчинку.

Подія належним чином зареєстрована в Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень Голосіївського управління поліції. Слідчі розпочали кримінальне провадження за статтею 117 (Умисне вбивство матір’ю своєї новонародженої дитини) Кримінального кодексу України. Жінці загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ
В тему