3 Березня 2019
Новини

В Києві знайшли жінку, яка викинула на смітник новонароджене дитя

В Києві знайшли жінку, яка викинула на смітник новонароджене дитя

Поліція Києва знайшла та затримала жінку, яка викинула мертве немовля на смітник.

Наразі вона надає пояснення в управлінні поліції – повідомляють Весті.

До чергової частини Голосіївського управління поліції надійшло повідомлення про те, що тиждень тому місцева мешканка була вагітна і народила, але дитини у неї немає.

На вулицю Фрометівська в Голосіївському районі столиці виїхала слідчо-оперативна група, щоб перевірити вказану інформацію.

Під час спілкування з працівниками поліції жінка зізналася, що передчасно народила дитину в домашніх умовах. З її слів, дівчинка народилася мертва, і вона винесла пакет з тілом дитини і залишила в зруйнованому будинку. 35-річна киянка показала місце, де труп немовляти виявили правоохоронці.

Для встановлення причини смерті тіло дитини направили на судово-медичну експертизу, а породіллю доставили в управління поліції. З нею спілкуються слідчі, щоб встановити причини такого вчинку.

Слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за статтею 117 (Умисне вбивство матір'ю своєї новонародженої дитини) Кримінального кодексу України. Жінці загрожує до п'яти років позбавлення волі.

Як повідомлялося, в Києві, в Голосіївському районі, за гаражами виявили труп немовляти. Раніше також повідомлялось, що в Києві жінка вбила новонароджену дочку і викинула тіло в лісі в Дарницькому районі. Крім того, в Ніжинському лісі знайшли тіло новонародженого.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: НП, Україна, київ, кримінал, вбивство, пологи
В тему