2 Березня 2019
Новини

На Волині підлітки–живодери двічі переїхали собаку (фото, відео)

На Волині підлітки–живодери двічі переїхали собаку (фото, відео)

В селі Любитів Ковельського району  Волинська області підлітки на авто двічі переїхали собаку.

Їхню «розвагу»  зафіксували камери відеонагляду. У коментарях до відео зазначається, що «водій на Audi АС35-51СН о 17:34 спеціально скоїв наїзд на нешкідливу собаку.  Пасажир визирав у вікно і ділився враженнями.

Мабуть, обидва дуже пишаються собою. Це «гідне» заняття для чоловіка – наїжджати на тварин, потім на  дітей, потім на  старих ..».

Коментарі  та фото «героїв» розмістила на своїй сторінці у Facebook спільнота Kovel Animals.

«У Перший день весни Волинь сколихнуло відео, на якому водій навмисно, двічі(!!!) периїздить собаку, отож зустрічайте «героїв».

ЮХИМЧУК СТАНІСЛАВ , 1994р.н., та В’ЮН НАТАЛІЯ, 2002р.н.

Юхимчук С., водій, який був притягнутий до адмін відповідальності за водіння у нетверезому стані, та сплативши штраф у розмірі 10000 грн, у грудні минулого року, після річної перерви, знову отримав водійське посвідчення.

Та юна особа, В’юн Н., яка, до речі, є ученицею 11 класу Любитівської школи, що під час події знаходилась на сидінні пасажира, та «милувалась героїчним поводженням» свого кавалера, відносно безневинної тваринки!

До речі, песик вижив, направлений до Луцької вет. лікарні, з численними переломами і забоями, та маємо надію, що він переживе цей страшний день.

Ну а ми сподіваємось на відкриття кримінального провадження, за ст.299 ККУ «За жорстоке поводження з тваринами», там від 3 до 7 позбавлення волі».

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: НП, Україна, Волинь, дтп, Собаки, Відео
В тему