1 Березня 2019
Новини

На Волині рятували рибалку, який пішов під лід

На Волині рятували рибалку, який пішов під лід

У Шацькому районі, на Озері Пісочному, тонула людина.

Чоловіка, який рибалив на кризі за 100 метрів від берега, намагалися врятувати очевидці, – повідомляють в У ДСНС України у Волинській області.

До місця виклику були направлені рятувальники чергової варти 11 Державної пожежної частини селища Шацьк та працівники відділення водолазно-рятувальних робіт.

На порятунок потерпілому вирушили командир відділення Сергій Озімок, пожежний Тахасюк Сергій, начальник караулу Роман Бойчун на чолі із заступником начальника 11-ої ДПРЧ Андрієм Оксютою. Вони обережно просувалися по хисткій кризі до місця події , поклавши на товщу криги штурмову драбину, а у якості страховки застосували рятувальні мотузки.

Після того, як вони наблизилися максимально близько, спробували подати чоловікові рятувальний круг та мотузку, проте чоловік був знесилений і ухопити її не міг. Зрештою рятувальникам, ризикуючи власним життям, вдалося витягнути чоловіка зі смертельної пастки й доправити на берег.

60-річного врятованого, мешканця села Гаївка Шацького району, рятувальники передали медикам, які надали йому першу невідкладну допомогу й доправили до районної лікарні.

Читайте також:

У Києві поліцейські, які спасали рибалку, пішли з ним під лід

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, НП, шацьк, водойми, риболовля
В тему