1 Березня 2019
Новини

19 пожеж за добу: на Волині горіли житлові будинки, магазин і трава

19 пожеж за добу: на Волині горіли житлові будинки, магазин і трава

На Волині протягом доби рятувальники ліквідували 19 пожеж, 7 з яких – це загорання сухої трави.

28 лютого о 05:42 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що селі Шахтарське Іваничівського району горить двохповерховий цегляний будинок, – повідомляють в У ДСНС України у Волинській області.

На місце події прибули працівники 5-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Нововолинська, які приборкали вогонь о 06:15. Ймовірна причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

О 05:58 трапилась пожежа в Дерно Ківерцівського району. Зайнявся вогнем цегляний житловий будинок. На місце події прибули працівники 6-ї державної пожежно-рятувальної частини та місцеві пожежні команди сіл Олика та Цумань, які о 06:30 ліквідували загорання.

Ймовірна причина пожежі - коротке замикання електромережі.

О 11:15 в місті Луцьку на вулиці Івана Франка пожежа виникла на горищі 5-ти поверхового цегляного житлового будинку. За викликом прибули працівники 1-ї, 2-ї та 25-ї державних пожежно-рятувальних частини обласного центру, які о 11:46 загасили пожежу.

Ймовірна причина пожежі - коротке замикання електромережі.

Того ж дня о 15:07 в Ситниця Маневицького району виникла пожежа в дерев’яній літній кухні. Приборкали вогонь о 21:40 працівники 13-ї державної пожежно-рятувальної частини селища Маневичі та місцевої пожежної команди села Колки.

Ймовірна причина пожежі – порушення правил безпеки при експлуатації пічного опалення.

О 23:05 в місті Горохові трапилась пожежа. Вогонь спалахнув у двоповерховій будівлі на вулиці Козацькій,17, неподалік від центрального ринку. На першому поверсі там розміщений магазин, а на другому – чотирикімнатна квартира. Будинок критий ондуліном. Перша машина прибула на місце о 23:07. Пожежу рятувальники ліквідувати о 00.50. Вогонь знищив 200 квадратних метрів даху, частково перекриття, речі домашнього вжитку. Причина пожежі – встановлюється.

Також незначні загорання виникли у Володимир-Волинському, Турійському, Маневицькому, Ковельському та Ратнівському районах.

Крім того, на території області трапилось 7 загорань сухої рослинності. Зокрема пожежі виникли в Любомльському, Турійському, Іваничівському, Ратнівському та Любешівському районах. Усі вони ліквідовані працівниками служби порятунку. Причина усіх пожеж сухої трави – необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.

Читайте також:

У Луцьку горіла новобудова (фото)

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, НП, пожежа
В тему