28 Лютого 2019
Новини

Вчив поводитися з «самцем»: нові подробиці секс-скандалу в ЗСУ

Вчив поводитися з «самцем»: нові подробиці секс-скандалу в ЗСУ

Колишній заступник командира військової частини у Хмельницькому 45-річного Віктора Іваніва, якого вісім жінок звинуватили в сексуальних домаганнях і примушуванні до інтиму, розповів про нові подробиці скандалу.

Скандальну історію винесла на публіку 24-річна лейтенант Валерія Сікал, що майже рік терпіла знущання полковника, передає РБК-Україна.

Екс-заступник командира частини Віктор Міщук, який служив у частині до весни 2018 року, розповів про методи роботи полковника Іваніва.

Віктор Іванів прийняв командування частиною у 2016 році, у той час Віктор Міщук знаходився в зоні АТО. Йому зателефонувала жінка з управління частини і розповіла про те, що новий командир її домагається, і вона планує звільнитися. Коли ж Міщук повернувся до частини, жінка там вже не працювала.

«З тих пір я не раз бачив, як полковник це робив. Одного разу в моїй присутності наказав жінці-офіцерові роздягнутися у нього в кабінеті, щоб подивитися, чи є у неї пірсинг сосків. Заявив, що хоче оглянути її інтимні місця. Я сказав, що ми цього робити не будемо», - розповідає Міщук. Полковник відповів, що він тут командир, і йому вирішувати, що робити, а що – ні.

Також екс-заступник Іваніва розповів, що ледь не кожен день близько дев'ятої вечора за викликом командира приїздив «Уазик». Командир відправляв водія, а сам сідав в авто з однією з молодих жінок-військовослужбовців і віз її начебто на чергування. Вони поверталися через півтори-дві години.

У приватних бесідах ці дівчатка потім говорили, що командир під час цього «чергування» вчив їх, як поводитися з «чоловіком-самцем».

До слова, ще одна жертва командира розповіла про домагання в інтерв'ю ТСН.

«Зі мною теж таке було. Командир підійшов до мене, намагався обійняти і поцілувати. Хотів взяти рукою за груди. Але я відвернулася і вийшла з кабінету», - сказала жінка, яка побажала залишитися анонімною.

45-річний Віктор Іванів, який знаходиться в офіційному шлюбі, наразі мешкає з іншою жінкою. У нього троє дітей, подеякують, що від різних жінок. Командир заперечує всі звинувачення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Секс-скандал у ЗСУ: полковник силував до інтиму жінок і наказував робити клізми «аватарам» (відео)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: НП, Україна, суспільство, секс-скандал, армія, збройні сили україни
В тему