28 Лютого 2019
Новини

Зв’язала і пограбувала «екса», щоб вийти заміж за нового бойфренда

Зв’язала і пограбувала «екса», щоб вийти заміж за нового бойфренда

Китаянка заманила у пастку і пограбувала колишнього хлопця, щоб заплатити за весілля з новим нареченим.

Про це повідомляє «Еспресо».

Мешканка Китаю на прізвище Чжоу з провінції Чжецзян прийшла в гості до колишнього хлопця і збрехала йому, що знову хоче бути разом з ним. Усе ще закоханий в неї 43-річний прихильник зрадів і пішов з нею по магазинах, прихопивши із собою 10 тисяч юанів готівкою.

Після відвідин торгового центру вони пішли в парк, де 31-річна Чжоу запропонувала чоловікові піти до пагорбів, знайти тихе місце і «спробувати щось приголомшливе».

Довірливий чоловік погодився, і Чжоу попросила його роздягнутися, а потім дозволити прив’язати себе до дерева. Коли той виконав прохання дівчини, вона забрала його одяг, мобільний телефон, гаманець і втекла.

Чоловіку вдалося звільнитися лише через дві години. Він зайшов додому, щоб одягнутися, а потім прийшов до поліцейського відділку і написав на Чжоу заяву.

Через якийсь час поліцейські заарештували Чжоу, яка вже встигла витратити всі гроші. На допиті жінка зізналася, що вона і її нинішній хлопець втратили роботу і в них не було навіть 100 юанів для сплати оренди за кімнату. Власник житла погрожував їх виселити, і ниніщній коханий Чжоу пообіцяв їй, що якщо вона дістане кошти, то він одружиться з нею. Дівчина дуже зраділа і зважилася вкрасти гроші «на весілля».

Проти неї порушили справу про крадіжку, а її нинішнього хлопця звинуватили в сприянні злочинцеві. Пара очікує суду.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, китай
В тему