28 Лютого 2019
Новини

У Рівному обікрали офіс БПП «Солідарність»

У Рівному обікрали офіс БПП «Солідарність»

«Обчистили» офіс рівненського осередку пропрезидентської партії.

У понеділок, 25 лютого, до поліції надійшло повідомлення від мешканця Рівного, що уночі невідомий скоїв крадіжку з офісного приміщення однієї з політичних партій. Про це повідомила прес-офіцерка поліції області Марія Юстицька, передає «Радіо Трек».

За її інформацією, слідчо-оперативна група на місці події встановила, що зловмисник проник до приміщення, пошкодивши вхідні металопластикові двері, та викрав комп’ютерну техніку.

– Поліція встановила особу крадія, ним виявився 21-річний житель села Кідри Володимирецького району. Його затримали в орендованій квартирі. На горищі виявили і частину викраденої техніки. За словами зловмисника, іншу частину він встиг віддати товаришу, а той – здав її до ломбарду. З’ясувалося, що чоловік вже притягався до кримінальної відповідальності за майнові злочини, утім тоді відбувся умовним терміном. А вже сьогодні, 27 лютого, рівненські оперативники затримали спільника, 23-річного рівнянина, який здав викрадене майно до ломбарду. У нього поліцейські виявили та вилучили відповідні чеки, – розповіла прес-офіцерка.

За фактом відкрито кримінальне провадження.

Як повідомили журналісти «Суспільного», йдеться про офіс, що має причетність до пропрезидентської партії.

– Так, дійсно обікрали офіс на Петра Могили. Це офіс громадської організації «Солідарність», із якою ми співпрацюємо на волонтерських засадах. Вкрали два ноутбуки. Ми абсолютно не пов’язуємо цей випадок із політикою, це була банальна крадіжка, – сказав журналістам прес-секретар осередку «БПП «Солідарність» на Рівненщині Андрій Андрощук. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, рівне, крадіжка
В тему