28 Лютого 2019
Новини

«Політичні танці»: Садовий може «знятися» на користь іншого кандидата у президенти

«Політичні танці»: Садовий може «знятися» на користь іншого кандидата у президенти

Кандидат у президенти та лідер «Самопомочі» Андрій Садовий не виключає об'єднання з іншим кандидатом та зняття своєї кандидатури на його користь.

За його словами, вирішальними у цьому рішенні будуть дані соціологічних досліджень. Про це політик написав у Facebook.

«Йдучи на вибори, я чудово усвідомлював бажання українців мати єдиного кандидата, який буде здатний перемогти всіх цих ставлеників олігархів і мародерів при владі. Протягом кампанії мій штаб уважно відслідковує результати достовірних соцопитувань та тенденції. Я особисто багато спілкуюсь з людьми в регіонах. Очікуємо останні дані, які стануть вирішальними для подальших дій. Показники, на які будемо звертати увагу – рейтинг, динаміка та рівень довіри в суспільстві», – написав міський голова Львова.

Він додав, що переконаний, що єдиний кандидат від демократичних, антикорупційних сил має всі шанси перемогти.

«Журналістські розслідування показують нам лише вершинку корупційного айсбергу. Реальність значно страшніша і змінити її ми повинні!» – додав він.

У свою чергу лідер «Громадянської позиції» Анатолій Гриценко повідомив, що планує провести у четвер зустріч з Андрієм Садовим.

«Настав час – єднати зусилля і перемагати мародерів. Щоб дати шанс Україні і українцям. За пару годин зустріч з Андрієм Івановичем. Будемо приймати рішення. Важливе і відповідальне», – зазначив Гриценко.

Читайте також:

Президентські вибори: хто є хто

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Україна, вибори 2019, андрій садовий
В тему

Останні матеріали