27 Лютого 2019
Новини

Ощадбанк перелічив дії, як отримати субсидію «живими» грошима

Ощадбанк перелічив дії, як отримати субсидію «живими» грошима

Зокрема, субсидіантам-пенсіонерам не потрібно додатково реєструватися для отримання грошей.

Клієнти всіх категорій, яким призначили субсидію до 31 грудня 2018 року, будуть отримувати її в грошовій формі з березня 2019 року, передає «Сегодня», посилаючись на інформацію від прес-служби Ощадбанку.

Всім субсидіантам, які не є пенсіонерами, необхідно перед відвідуванням банку пройти реєстрацію на його офіційному сайті або через контакт-центр.

«Це дасть субсидіанту можливість самостійно вибрати найближче відділення, зручний час і дату для отримання субсидії без черг. Отримати субсидію ця категорія субсидіантів зможе з 12 числа кожного місяця грошовим переказом через систему «Швидка копійка» Ощадбанку або на поточні рахунки, відкриті в Ощадбанку. Для отримання потрібні тільки паспорт та ідентифікаційний код», – йдеться в повідомленні.

Якщо у цієї категорії українців є рахунок в банку, субсидію автоматично зарахують саме на нього.

Якщо у субсидіанта немає рахунку в Ощадбанку, Міністерство соціальної політики відправить адресне повідомлення про суму призначеної субсидії та механізм її виплати через цей банк.

При цьому субсидіантам-пенсіонерам не потрібно додатково реєструватися для отримання грошей. Вони отримають субсидію одночасно з пенсією через «Укрпошту» або на свій банківський пенсійний рахунок (в Ощадбанку або іншому банку, в якому вони зазвичай отримують пенсію).

Нагадаємо, 6 лютого 2019 року Кабінет Міністрів схвалив початок виплат житлових субсидій у готівковій формі з березня. У той же день президент Петро Порошенко заявив, що вони почнуться з 4 березня. За його словами, в середньому розмір виплати сягне 1500 гривень.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: суспільство, Україна, субсидії
В тему

Останні матеріали