27 Лютого 2019
Новини

У США Tesla вбила водія, замкнувши всі двері після ДТП

У США Tesla вбила водія, замкнувши всі двері після ДТП

Tesla Model S вбила свого водія, замкнувши всі двері, коли машина загорілася після ДТП. Трагедія сталася в Маямі, штат Флорида, за кермом автомобіля перебував 18-річний хлопець.

Відомо, що водій електрокара їхав на швидкості від 120 до 152 кілометрів на годину, не впорався з керуванням і в’їхав у пальми, передають «Фішки».

Із ситуацією не змогли впоратися ні системи превентивного попередження зіткнень, ні функції активної безпеки. Відразу після удару спалахнув пошкоджений акумулятор електромобіля. Водій вибратися з авто не зміг. Не зуміли йому допомогти і пожежники, які приїхали на місце події: машину не вдалося розблокувати. При цьому горіла вона з такою силою, що пожежу довго не вдавалося загасити.

Повідомляється, що дверні ручки Tesla Model S приховані в ніші дверей від сторонніх рук. При аварії вони автоматично виїжджають звідти, одночасно із цим розблоковуються всі замки машини, але з невідомих причин цього не сталося.

Представники Tesla вже висловили співчуття родичам і знайомим загиблого і додали, що при високій швидкості під час ДТП автомобіль може спалахнути. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, tesla, Відео
В тему