27 Лютого 2019
Новини

На хабарі у 1300 доларів «взяли» прикордонника (фото)

На хабарі у 1300 доларів «взяли» прикордонника (фото)

Слідчі львівського територіального управління Державного бюро розслідувань затримали «на гарячому» інспектора прикордонної служби Мукачівського загону.

Слідчі теруправління ДБР, розташованого у м. Львові, за матеріалами Управління захисту економіки Нацполіції в Закарпатській області та Управління внутрішньої безпеки Держприкордонслужби задокументовали факт вимагання та одержання інспектором прикордонної служби Мукачівського прикордонного загону неправомірної вигоди у сумі 1300 доларів США. Про це повідомляють у ДБР.

Процесуальне керівництво досудового розслідування здійснює військова прокуратура Західного регіону України.

За матеріалами слідства, інспектор отримав неправомірну вигоду від місцевого жителя за сприяння у переміщенні через державний кордон з України до Угорщини двох нелегальних мігрантів та партії цигарок.

Під час обушуку слідчі ДБР виявили та вилучили неправомірну вигоду. Інспектора прикордонної служби затримали.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру в одержанні неправомірної вигоди службовою особою, яка займає особливо відповідальне становище (ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України) та обрання запобіжного заходу.

У разі доведення вини прикордоннику загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з конфіскацією майна та з позбавленням права обіймати певні посади терміном до трьох років.

Читайте також:

На Волині засудили білоруського контрабандиста за спробу дати хабар

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Фото
В тему