27 Лютого 2019
Новини

Ветеран розповів про маршрутника-хамла, який «зірвав джек-пот» від АТОвців

Ветеран розповів про маршрутника-хамла, який «зірвав джек-пот» від АТОвців

У столиці водія автобуса, який відмовлявся везти атошників, спіткала миттєва карма.

У Києві водій маршрутки відмовлявся безкоштовно везти і ображав учасників бойових дій, які виявилися нинішніми співробітниками поліції і Держслужби України з безпеки на транспорті, передає «Апостроф».

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив один з учасників інциденту, ветеран АТО і поліцейський Олег Болдирєв, який відомий в соцмережах під псевдонімом Мартін Брест.

За його словами, маршрутник у переповненому салоні вимагав від нього і ще одного пасажира продемонструвати посвідчення, що дають право на пільговий проїзд. Твердження про те, що документи покажуть на виході він ігнорував, відмовляючись при цьому їхати.

«Позаду сигналять, людей качає в салоні, літній дядько з палицею з переднього сидіння бурчить "Та їдь ти вже, покажуть вони тобі свої ксиви!". Маршрутник непохитний. Я проштовхуюсь уперед, витягаю УБДшку і розкриваю», – розповів Брест.

Другий пасажир також показав аналогічний документ, проте водій почав вимагати повідомити йому термін дії посвідчень. Дізнавшись про те, що вони безстрокові, продовжив висловлювати своє невдоволення.

«– Як ви за*бали... – каже маршрутник у простір. – Як же ви за*бали... Пенсіонерів вози, цих вози, ніхто ніх*я не компенсує, всім винен.

– Вважай це внеском у нашу війну. Та поїхали вже, по дорозі поплачемо.

– Перевірити б ці всі ксиви ваші... Половина ж не воювала...

– Ти перевіряти будеш?

– А якщо і я? – маршрутник обертається, і я нарешті бачу його обличчя. Червоні прожилки, прозорі блискучі очі», – продовжив ветеран АТО.

Брест припустив, що шофер перебував у стані алкогольного сп’яніння, і запропонував тому викликати поліцію. В результаті виявилося, що другий пасажир з посвідченням учасника бойових дій є співробітником Державної служби безпеки на транспорті.

«– Поліцію викликаємо? – маршрутка гомонить все голосніше, а дядько з палицею тупотить ногою, і мені доводиться перекрикувати.

– Викликай. І трансбезпеку теж, відразу! – вибухає водій. Я посміхаюсь.

– Поліція. Доброго ранку.

– Ого, – нарешті вимовляє перші слова мужик-УБДшник позаду мене. Шарудить курткою, знову просовує руку, вже з іншою обкладинкою. – У тебе сьогодні просто джек-пот на маршруті. Укртрансбезпека», – додав ветеран АТО.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, ато, громадський транспорт
В тему