27 Лютого 2019
Новини

Топ-5 місць, де можна відсвяткувати 8 Березня

Топ-5 місць, де можна відсвяткувати 8 Березня

До жіночого свята 8 Березня залишилося зовсім небагато часу і потрібно визначатися, куди б ви хотіли поїхати в цей день.

OBOZREVATEL представляє вашій увазі кілька варіантів туристичних місць в Україні, де можна незабутньо відсвяткувати Міжнародний жіночий день.

Романтичний Львів

Львів — найдивовижніший романтичний куточок України, в який бажають приїхати всі закохані парочки. На його старовинних вулицях і колоритних площах знаходиться безліч красивих і загадкових місць, які символізують пристрасть, любов і романтику. Тут ви зможете відмінно провести час і відправитися на екскурсію в будь-який точок міста, що додасть особливого забарвлення вашому настрою.

Одеса  перлина біля моря

Це місто вас приємно здивує і точно подарує чудові спогади. Тут ви знайдете все, що потрібно для уїк-енду — смачну їжу, тривалі прогулянки по місту, цікаві екскурсії. Також ви зможете прогулятися біля моря.

Середньовічний Кам'янець-Подільський

8 Березня також незабутньо можна відсвяткувати в чудовому, з дивовижною історією Кам'янець-Подільському. Це одне з найромантичніших місць, куди всі так прагнуть приїхати. Тут ви зможете погуляти весняним містом і навідатися в середньовічний замок з кріпосними вежами. Також відвідати цікаві музеї міста і здійснити захоплюючу прогулянку на конях.

Чудові Чернівці

Чернівці називають «Малим Віднем», містом людей і книг. Банально, але, відвідавши це місто, ви закохаєтесь! Адже його тихі і красиві вулиці перенесуть вас на кілька століть у минуле.

Місто славиться численними пам'ятками і цікавими місцями, які обов'язково варто відвідати. Наприклад: будівля Залізничного вокзалу, Будинок-корабель, Німецький будинок або вулиця Ольги Кобилянської. Це лише мала частина всіх пам'яток цього чудового міста.

Стародавній Чернігів

Як не дивно, але саме Чернігів є ідеальним місцем, де варто провести 8 березня. У цьому мальовничому місті, розташованому в декількох годинах від Києва, є на що подивитися: затишний центр, стародавня укріплена частина міста Дитинець і безліч красивих культових споруд.

Крім того, в Чернігові є ресторани і кафе на будь-який смак: грузинська кухня, знамениті вареники і величезний вибір крафтового пива.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суспільство
В тему