26 Лютого 2019
Новини

У Луцьку покращать деякі навчальні та спортивні заклади

У Луцьку покращать деякі навчальні та спортивні заклади

У луцьких загальноосвітніх та спортивних закладах планують покращити матеріально-технічну базу.

Про те, реалізацію яких заходів та проектів першочергово втілюватимуть у життя протягом поточного року розповів у своєму звіті у контексті проекту рішення «Про виконання Програми економічного і соціального розвитку міста Луцька на 2018-2019 роки за підсумками 2018 року» директор департаменту економічної політики Луцької міської ради Олександр Озинович, пише ІА Волинські новини.

Так, уже цього року заплановане відкриття додаткових груп у закладі дошкільної освіти № 20, що знаходиться на проспекті Соборності, 35а.

Разом із тим, майже «по-сусідству» із вищезгаданим ДНЗ побудують так званий мультифункціональний майданчик.

Окрім цього, на території Луцького НВК «ЗОШ І-ІІ ступенів № 24-технологічний ліцей» , розташованого на вулиці Станіславського 52а, уже у 2019 році запланували будівництво футбольного поля зі штучним покриттям площею 20х40 метрів.

Не оминули луцькі посадовці увагою й розвиток такого виду спорту, як плавання, запланувавши капітальний ремонт басейну КЗ «Луцький навчально-виховний комплекс № 26 Луцької міської ради Волинської області» та капітальний ремонт КЗ «СДЮШОР плавання Луцької міської ради» на проспекті Грушевського, 2а.

Уже цього року обіцяють відремонтувати спортивну залу КЗ «Луцька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 20 Луцької міської ради Волинської області».

Запланували й нове будівництво спортивного залу з перехідною галереєю на вул. Олеся Гончара, 5 та повну реконструкцію КЗ «Луцька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 13» на вулиці Чернишевського, 29.

А ось про розподіл коштів на реалізацію цих та інших проектів, а також про специфіку їх втілення в життя, луцькі обранці громади говоритимуть уже завтра – під час чергової сесії Луцької міської ради.

Читайте також:

Без школи, сільради та амбулаторії: як живе розділене навпіл село

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему