26 Лютого 2019
Новини

На Волині зафіксували п’ять офіційних мільйонерів

На Волині зафіксували п’ять офіційних мільйонерів

Волиняни задекларували доходи на суму понад 138 мільйонів гривень.

А податкові інспекції Волині вже відвідали майже 1600 громадян з тим, щоб відзвітуватися про отримані торік доходи, – повідомляють у секторі комунікацій ГУ ДФС у Волинській області.

До речі, у переліку волинських декларантів – 5 офіційних мільйонерів.

«Відповідно до вимог закону громадянин сам обирає спосіб подачі декларації – особисто, або уповноваженою особою, поштою з повідомленням про вручення та описом вкладення не пізніше, ніж за 5 днів до закінчення граничного строку подання декларації. Тим часом, ДФС пропонує більш сучасний формат звітування – через Електронний кабінет, з дотриманням умови щодо реєстрації електронного підпису. Тобто, кожен може самостійно обрати найбільш зручний і доступний спосіб спілкування з ДФС. Прихильників сучасних інформаційних технологій ми закликаємо звітуватися через Електронний кабінет. Це можна зробити, перебуваючи за кордоном», – зазначає начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Керівник волинських фіскалів, підкреслила, що перебіг деклараційної кампанії стабільний та прогнозований, оскільки алгоритм роботи з декларантами напрацьований протягом багатьох років.

«Саме завдяки сплаченим податкам держава і громади мають можливість фінансувати програми соціально-економічного спрямування. Наші декларанти самостійно визначили до сплати 3,7 мільйона гривень ПДФО і 0,7 мільйона гривень військового збору. Запрошуємо волинян не відкладати візит до податкової інспекції та своєчасно подбати про подання податкової декларації про отримання у 2018 році доходи, з яких не сплачено податки», – підсумувала Світлана Савчук.

Читайте також:

Першого мільйонера зафіксували на Волині

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему