25 Лютого 2019
Новини

У Києві убивця прикинувся мертвим, щоб надурити «копів»

У Києві убивця прикинувся мертвим, щоб надурити «копів»

Імовірний вбивця зробив вигляд, що неживий, лежачи у калюжі крові поряд із жертвою. Коли патрульні під час розшуку затримали злочинця, з'ясувалося, що він в одязі убитого.

У Києві здогадний убивця прикидався мертвим, щоб утекти від поліції. Про це в понеділок, 25 лютого, повідомляє прес-служба патрульної поліції Києва. За даними правоохоронців, інцидент стався напередодні, 24 лютого.

Схвильована жінка повідомила поліцейським, що у квартирі знайшла співмешканця і ще одного невідомого чоловіка, які без свідомості лежали на підлозі в калюжі крові.

«Коли патрульні прибули на місце, ситуація дещо змінилася – виявилося, що незнайомий їй чоловік лише прикинувся, що без свідомості. Він схопився з підлоги і накинувся на неї з ножем, а потім вибіг з квартири і втік. Жінка дала докладний опис зловмисника та вказала напрямок, в якому той побіг», – повідомили в поліції. 

Також на місце прибула швидка допомога, лікарі якої констатували смерть співмешканця заявниці.

Відпрацьовуючи прилеглу територію, поліцейські виявили чоловіка, схожого за описом на зловмисника, з ножем в руках. Із собою у нього був рюкзак з речами, які, як виявилося згодом, належали загиблому.

Патрульні затримали чоловіка. Пізніше його впізнала заявниця, яка також додала, що затриманий одягнений у речі її загиблого співмешканця.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу, якій і передали ймовірного зловмисника.

Усі обставини події з'ясовуються.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ
В тему

Останні матеріали