25 Лютого 2019
Новини

На Волині за тиждень гасили 27 пожеж

На Волині за тиждень гасили 27 пожеж

За тиждень, 18-24 лютого, волинські рятувальники ліквідували 27 пожеж у житловому секторі та на відкритих територіях, здійснили 16 виїздів на проведення аварійно-рятувальних робіт.

Про це повідомляють в У ДСНС України у Волинській області.

Зокрема 21 лютого у селі Верба Володимир-Волинського району до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів співробітник 7-ої ДПРЧ міста Володимира-Волинського Ярослав Карачун у вільний від чергування час вивів із охопленого пожежею будинку 89-річну сусідку. Імовірно, пожежа трапилася через коротке замикання електромережі.

22 лютого співробітники 13-ої ДПРЧ селища Маневичі під час гасіння пожежі у дерев’яному будинку в селі Нова Руда виявили тіло господаря. За попередніми даними, до пожежі призвело порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

Окрім того, за минулий тиждень через необережне поводження з вогнем невстановлених осіб в області трапилося 3 пожежі сухої трави: на березі річки Турія у селищі Турійськ, на вулиці Галшки Гулевичівни в Луцьку та поблизу села В’язівно Любешівського району. Усі пожежі ліквідовані.

19-20 лютого з водойм області піднято тіла двох людей. У Ковелі працівники 19-ої ДПРЧ підняли на поверхню зі штучної водойми тіло 50-річного чоловіка, а в Луцьку на річці Стир в районі вулиці Глушець співробітники групи водолазних робіт вилучили з річки тіло чоловіка. Особа загиблого встановлюється.

За минулий тиждень працівники групи піротехнічних робіт виявили та знешкодили 4 боєприпаси часів минулих воєн. Розмінування проводилося у Ківерцівському та Турійському районах.

Читайте також:

На Волині за два дні – вісім пожеж

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему