25 Лютого 2019
Новини

Нацполіція: підліток ґвалтував шестикласника і знімав на телефон

Нацполіція: підліток ґвалтував шестикласника і знімав на телефон

Про випадок в українському селі розповів перший заступник голови Національної поліції В’ячеслав Аброськін. За словами поліцейського чиновника, неповнолітній ґвалтівник, який поглумився над молодшим хлопчиком і фіксував знущання на камеру смартфона, раніше сам був жертвою сексуального насилля з боку рідного батька-нелюда.

«Вчора в селі 14-річний хлопець зґвалтував малолітнього хлопчика, 2005 р. н. , учня 6 класу. Всі свої ганебні дії він знімав на мобільний телефон.

Жахливий злочин скоїв неповнолітній хлопчина. Коли стали розбиратися в причинах, то встановили, що саме таким чином п’ять років тому самого цього хлопця ґвалтував його рідний батько, який відбуває покарання в місцях позбавлення волі.

Покидьок-дорослий зґвалтував малолітнього сина, далі – ще сам дитина цей хлопчина ґвалтуєте іншого малолітнього – й це вже ланцюгова реакція, а що буде далі – це питання...» – повідав про злочин проти сексуальної недоторканності дитини зам очільника НПУ.

З огляду на цей і подібні злочини, кількість яких лише росте, Аброськін переконаний: «Потрібен закон, який би жорстко карав за статеві злочини відносно малолітніх дітей, потрібен реєстр цих покидьків (законопроект #6607), а інакше ми будемо продовжувати знищення самих себе».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суспільство
В тему