24 Лютого 2019
Новини

У Кропивницькому батько школярки сокирою проломив голову її хлопцеві (фото, відео)

У Кропивницькому батько школярки сокирою  проломив  голову її хлопцеві (фото, відео)

У Кропивницькому батько 14-річної школярки після звістки, що вона пішла із компанією до сауни, просто оскаженів.

Відтак він ввірвався до приміщення із сокирою, та проломив голову хлопцю дочки – повідомляє Сегодня.

Так, підлітки — десять хлопців і троє дівчат — святкували шістнадцятиріччя товариша. Батько однієї зі школярок спробував силою її звідти забрати, потягнувши за волосся. Дівчина опиралася, і за неї заступився 15-річний Кирило.

«Він зайшов, побачив, що там багато пацанів у плавках. Ну, не знаю, що він там собі надумав.  Він не знав, що я її хлопець... Я відштовхнув його від себе і отримав сокирою по голові», — розповів Кирило Соловей, потерпілий.

Неповнолітні зібралися в приватному будинку із сауною, який зняли заздалегідь. Батьки потерпілого кажуть, що про плани дітей знали та в пристойності їх поведінки були впевнені.

«Ми знали — де, що, як. Що вони там і нікуди не розбігаються. Нікуди не вийдуть і не знайдуть собі пригод. Ну ось пригоди приїхали самі», — сказала Оксана Соловей, мати пораненого хлопця.

Відзначається, що після інциденту батьки дівчини повернулися до місця святкування з озброєними друзями.

«Я закрився в туалеті, щоб мене не бачили, і з туалету вже чув, як Віру забирали звідти додому. Кричали — дівчинка Віра, давайте її сюди, стріляли, виламували двері», — повідомив потерпілий.

«Вона сховалася у мене на кухні, дівчинка ця. Я кажу — ти як хочеш, а вона — буть ласка, не відкривайте. Кажу, що ти хочеш, щоб мені зараз будинок тут підірвали», — розповіли власниця приватного будинку.

Батько дівчини, Віталій Пересунько, вважає свої дії самозахистом, запевняючи, що він із дружиною піддався «нападу групи напівп'яних підлітків». Він розповів, що його 14-річна дочка відпросилася на день народження друга в кафе. Коли він дізнався, що насправді діти святкують у сауні, негайно поїхав її забирати.

«Я коли туди зайшов, там було накурено, сокиру можна било повісити. Просто в повітрі. Там смерділо алкоголем. Я почав її туди звідти забирати. Вона вела себе абсолютно неадекватно. Не хотіла їхати. Я її взяв за руки, виволік на вулицю, далі сталося найгірше», — прокоментував свої дії чоловік.

Співробітниця сауни підтвердила, що слабоалкогольні напої на вечірці неповнолітніх дійсно були. Однак п'яним, зокрема потерпілого, лікар не назвав.

«Рана була на всю глибину, повністю пошкоджені м'язи обличчя. Може алкоголь і був, але коли зашивали, запаху я не чув», — розповів Василь Залевський, хірург-стоматолог.

Потерпілому доведеться перенести ще одну операцію. Нападника Віталія Пересунька поліцейські заарештували на два місяці без права внести заставу. Йому інкримінують замах на життя, за що загрожує від семи до п'ятнадцяти років в'язниці.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: НП, Україна, Відео
В тему

Останні матеріали