24 Лютого 2019
Новини

«Хочу, щоб настав мир», – чи представлятиме MARUV Україну на Євробаченні-2019 (фото, відео)

«Хочу, щоб настав мир», – чи представлятиме MARUV Україну на Євробаченні-2019 (фото, відео)

Після перемоги у фіналі нацвідбору на міжнародний пісенний конкурс Євробачення-2019 співачка MARUV відповіла на питання на закритій прес-конференції.

Так, що вона скаже у Тель-Авіві, якщо  її запитають, що відбувається на Донбасі і чи у виконавиці є чітка позиція щодо ситуації в Україні – запитав 24 канал.

«Це дуже складне запитання для мене тому, що мої близькі там втратили домівки, і мені про це дуже важко говорити, але єдине, що я хочу сказати, я хочу щоб настав мир, і щоб нарешті це закінчилося»,  – відповіла MARUV.

Додамо, що телеканал СТБ, який транслював усі прямі ефіри Національного відбору у лютому має за собою право лише проводити відбір учасників і підраховувати голоси суддів та глядачів. Заключне слово належить НСТУ – Національній суспільній телерадіокомпанії України, яка після оголошення переможця відбору підписує договір з виконавцем.

Нагадаємо, що раніше український віце-прем'єр В'ячеслав Кириленко запропонував відмовитися від виступу країни на «Євробаченні», якщо на конкурс відправлять артистів, які проводять концерти в Росії.

У Instagram-акаунті MARUV розміщені афіші майбутніх концертів в Москві (6 квітня) і Санкт-Петербурзі (12 квітня).

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Україна, Відео
В тему