23 Лютого 2019
Новини

10 випадків сексуальних домагань – у відомого співака серйозні неприємності

10 випадків сексуальних домагань – у відомого співака серйозні неприємності

У США співака R Kelly обвинувачують відразу в 10 випадках сексуальних домагань, кожне з яких сталося при  обтяжуючих обставинах.

На момент нападу чотирьом з 10 жертв було від 13 до 16 років – пише ВВС.

Адвокат Келлі сказав, що його підзахисного ще не повідомили про звинувачення, але він заперечує будь-які правопорушення.

 Але це далеко не перше звинувачення 52-річного музиканта R & B. Його протягом десятиліть звинувачують дівчата, які стверджують, що стали його жертвами. Серед них є і ті, хто на момент передбачуваних нападів були неповнолітніми. Однак співак ніколи не був засуджений і послідовно заперечував усі звинувачення.

У 1994 році R Kelly таємно одружився зі співачкою Aaliyah, якій тоді було 15 років. Шлюб був розірваний в лютому 1995 року, а Aaliyah загинула в автокатастрофі в 2001 році. Ні в своїй автобіографії, ні в інтерв'ю R Kelly не обговорював свої стосунки зі співачкою, стверджуючи, що вони були кращими друзями.

У 2001-му 17-річна стажерка звинуватила співака в домаганнях. У 2002-му проти нього подали ще два позови. У червні того ж року співака звинуватили у виготовленні дитячої порнографії за 12 епізодами. Імовірно, поліцейські знайшли вдома у співака відеозапис.

У 2018 році на хвилі руху #MeToo з'явилося онлайн-рух #MuteRKelly, учасники якого виступають за те, щоб студія співака припинила роботу з ним.

Читайте також:

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Світ
В тему