22 Лютого 2019
Новини

Аваков довідався про провокацію і зразу написав у Facebook

Аваков довідався про провокацію і зразу написав у Facebook

Очільник МВС Арсен Аваков заявив, що проти нього як міністра готується провокація.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

Як повідомили йому оперативні джерела, за «сценарієм» на його рахунки в Україні або Італії з незрозумілих джерел повинна «впасти» значна сума грошей в іноземній валюті – нібито за «оплату послуг МВС з прикриття фальсифікації і підкупу виборців на користь певного кандидата».

«Для повноти «ефекту» гроші можуть бути російського походження», - зазначив Аваков.

На думку міністра внутрішніх справ, це робиться для того, щоб дискредитувати і нівелювати роботу поліції щодо забезпечення чесних виборів в Україні.

«Коли такого роду провокації виходить від країни-агресора, я розумію. Але коли такі інтриги плетуться проти тебе у власній країні – це прийняти непросто», - наголосив міністр.

Разом з цим він відзначив, що припускав, що щось подібне може трапитися і намагався бути до цього готовим. «І готовий. Ми тут в МВС не цукрові – не розтанемо», - йдеться у повідомлення.

Також Аваков заявив, що ніколи не піде на компроміси і не буду укладати «таємних» угод ні з одним з кандидатів в президенти. «Ніякої легітимізації для порушників виборчого законодавства не буде. Це принцип», - каже глава МВС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Це бл*дство, а не політика!» – Аваков апелював до кандидатів у президенти (фото, відео)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Україна, київ
В тему

Останні матеріали