22 Лютого 2019
Новини

«Дольче віта»: київська фабрика Roshen за рік наростила прибуток учетверо

«Дольче віта»: київська фабрика Roshen за рік наростила прибуток учетверо

ПрАТ «Київська кондитерська фабрика «Рошен» у 2018 році збільшило чистий прибуток учетверо порівняно з 2017-м – до 11,1 млн грн.

Про це йдеться в повідомленні підприємства в системі розкриття інформації Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку (НКЦПФР) про збори акціонерів 26 березня, передає «Еспресо».

Згідно з повідомленням, компанія планує направити 5% прибутку на поповнення резервного капіталу, а 95% залишити нерозподіленим. Виплачувати дивіденди за 2018 рік Київська фабрика «Рошен» не має наміру.

Крім того, акціонери компанії розглянуть питання про збільшення статутного капіталу підприємства на 330 млн грн – до 505,8 млн грн, шляхом додаткової непублічної емісії 1,32 млрд простих неіменних акцій номінальною вартістю 0,25 грн/шт.

Корпорація Roshen один з найбільших в Україні виробників кондитерських виробів, до складу якої входять Київська, Кременчуцька (Полтавська обл.) кондитерські фабрики, два виробничих майданчики у Вінницькій області, масло-молочний комбінат «Бершадьмолоко» (Вінницька обл.), два виробничих майданчики у Липецькій області (РФ), Клайпедська кондитерська фабрика (Литва) і фабрика Bonbonetti Choco (Угорщина).

Читайте також: У Херсоні людям пропонують цукерки зі сміттєвих пакетів (відео)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему