22 Лютого 2019
Новини

У Києві «зоотерористи» після суду проломили череп догхантеру (фото)

У Києві «зоотерористи» після суду проломили череп догхантеру (фото)

Живодера Святогора, чия справа розглядається в суді, жорстоко побили, як він стверджує, «зоотерористи»

У Києві невідомі жорстоко побили скандально відомого догхантера Олексія Святогора. Про інцидент, який стався напередодні, 21 лютого, повідомляє «Інфорезист» із посиланнями на видання, в якому працює потерпілий.

Напад стався після засідання суду неподалік станції метрополітену «Лук’янівська». Чоловікові було завдано удару важким предметом по голові. Після того, як він упав, його продовжили бити предметом, схожим на кастет.

В результаті у Святогора розсічена шкіра на обличчі і потилиці. У лікарні йому зашили рани. Також медики діагностували втиснутий перелом лобової кістки черепа.

Прес-служба поліції Києва повідомила, що зі слів свідка нападників було двоє. Поліція відкрила провадження і почала розслідування.

Догхантер перебуває зараз у лікарні, де йому належить перенести операцію.

Якраз учора суд почав розглядати справу по суті. Під час суду вбивця тварин поводився зухвало і посміхався. Його звинувачують у винищенні сотні безпритульних собак і пропаганді жорстокості щодо тварин.

догхантер
догхантер

Сам Святогор каже, що вбивав тварин відповідно до закону «Про мисливське господарство та полювання». Йому загрожує п’ять років в’язниці.

Нагадаємо, Олексія Святогора піймали і доставили до відділку поліції столичні активістки 8 червня 2018 року. Після цього над ним розпочався суд. Спочатку його заарештували без права внесення застави, але пізніше суд відпустив його під заставу.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, суспільство, Фото
В тему