22 Лютого 2019
Новини

Водіям на замітку: на Волині подекуди засніжені дороги

Водіям на замітку: на Волині подекуди засніжені дороги

На ранок п'ятниці, 22 лютого, сніжить у 12 областях України, автодороги державного значення у Вінницькій та Волинській областях місцями засніжені.

Про це повідомляє прес-служба "Укравтодору".

«Стан покриття на автодорогах державного значення: переважно мокре, у Вінницькій та Волинській областях місцями засніжене. Проїзд на дорогах державного значення забезпечено», - повідомили дорожники.

Сьогодні вранці місцями сніг у Вінницькій, Волинській, Івано-Франківській, Кіровоградській, Львівській, Миколаївській, Рівненській, Сумській, Тернопільській, Харківській, Хмельницькій та Закарпатській областях, в яких покриття снігу досягає 1-2 см; опади у вигляді дощу у Одеській та Чернівецькій областях, на решті території без опадів.

Середня температура повітря в більшості областей -5...+1°С.

На перевальних ділянках доріг переважно сніг. На Торунському перевалі сніговий покрив досягає 5 см (на грунті). Температура повітря -2...+1°С. Стан покриття: переважно мокре, на Яблунецькому та Вишківському перевалах місцями засніжене.

Для оперативного забезпечення проїзду дорогами державного значення дорожніми організаціями задіяні в роботі 408 одиниць техніки та 537 робітники.

Нагадаємо, в Україні 22 лютог сніг з дощем, на дорогах ожеледиця, місцями можливі хуртовини. Температура вдень сягне 2 градусів тепла.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему