22 Лютого 2019
Новини

Батька Гандзюк залякують

Батька Гандзюк залякують

Батько вбитої активістки Катерини Гандзюк Віктор Гандзюк заявив, що побоюється за свою безпеку.

Про це він повідомив у Київському апеляційному суді, де сьогодні мали розглядати апеляцію на рішення Шевченківського райсуду столиці про обрання запобіжного заходу голові Херсонської облради Владиславу Мангеру, підозрюваному в організації вбивства активістки, передає УНН.

Віктор Гандзюк зазначив, що підтримує апеляційну скаргу ГПУ, яка просить суд обрати Мангеру запобіжний захід у вигляді взяття під варту, і не підтримує адвокатів Мангера, які просять суд взагалі скасувати йому запобіжний захід.

«Я вважаю, що Мангер винний. Так вважала Катя. Вона завжди це говорила, вона завжди підозрювала Мангера і мала для цього певні підстави», - зазначив Гандзюк.

Він додав, що, перебуваючи на свободі, Мангер впливає на слідство та вдається до залякування свідків.

«З моменту попереднього судового засідання я особисто відчув за собою стеження, став отримувати незрозумілі дзвінки на стаціонарний та мобільний телефони. З моменту попереднього засідання багато свідків стали отримувати погрози. Вони бояться свідчити далі, бояться за свою безпеку, деякі готові відмовитися від свідчень. Боюся за свою безпеку і я», - сказав Гандзюк.

Також Гандзюк заявив, що Міністерство внутріщніх справ не здатне забезпечити безпеку ані йому, ані свідкам.

«Ми двічі просили надати державну охорону, і двічі нам у цьому відмовили», - сказав він.

Крім того, Гандзюк відмовився коментувати заяву Мангера про те, що до вбивства його доньки нібито причетний генерал СБУ Данило Доценко.

Читайте також:

Свідкам у справі Гандзюк платили за мовчання.


Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суспільство, НП
В тему

Останні матеріали