22 Лютого 2019
Новини

Очікування і реальність: британка замість стильної стрижки отримала каракулі на потилиці (фото)

Очікування і реальність: британка замість стильної стрижки отримала каракулі на потилиці (фото)

Стильна стрижка – те, що «робить» образ жінки. Для кожної дівчини похід до перукарні хвилююча подія, адже там вона переживає невелику трансформацію. На жаль, іноді такі зміни відбуваються далеко не в кращий бік. Така ж неприємність трапилася і з молодою британкою, якій забагнулося поміняти зачіску.

22-річна Люсі Барроуз (Lucy Burrows) зі Суїндона втратила смак до життя після того, як невдало сходила в перукарню, пишуть Big Picture.

Позитивна і весела дівчина хотіла модну стрижку з виголеними елементами, які видно з-під довгого волосся. Вона довго вибирала і нарешті зупинилася на одному з варіантів.

Люсі показала фото стильної зачіски перукарю, заплатила 20 фунтів і з нетерпінням чекала фінального результату. Яким же було розчарування дівчини, коли замість красивого орнаменту на потилиці вона побачила незрозумілі криві лінії, схожі на дитячі каракулі.

Після цього міс Барроуз відчула себе дуже зле. Рівень її впевненості в собі опустився нижче плінтуса, і вона навіть не могла вийти на роботу.

Власник салону, в якому працює криворукий майстер, спершу навіть відмовлявся повертати клієнтці гроші. Але після скандалу повернув злощасні фунти і попросив вибачення – скоріше вимушено, ніж через усвідомлення власних помилок.

Після невдалої стрижки, яку зробили ще в серпні, волосся Люсі тільки-но стало потроху відростати. Хоча вона досі соромиться своєї прорідженої шевелюри.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Україна, Фото, Курйози
В тему