19 Лютого 2019
Новини

У Києві піймали педофіла: показав «причандалля» дитині у вагоні метро

У Києві піймали педофіла: показав «причандалля» дитині у вагоні метро

У столиці затримали чоловіка, який у стані алкогольного сп'яніння чіплявся у підземці до 12-річної дівчинки і демонстрував їй статеві органи.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Як розповів начальник управління поліції метрополітену Михайло Никонов, дитина поверталася від дідуся з Київської області додому і під час проїзду підземкою в вагоні метрополітену чоловік почав до неї чіплятися і оголюватися.

«Громадяни, які перебували в електропоїзді, відразу відреагували на розпусні дії зловмисника, зупинивши його і натиснувши кнопку виклику поліцейського. Міліціонер, який ніс службу на станції метро «Дружби Народів», відразу відправився в вагон метро і затримав правопорушника. Зловмисником виявився 42-річний місцевий житель», – сказано в повідомленні.

За даним фактом слідчим відділом управління поліції в метрополітені розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 156 (Розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу України.

Зловмисника затримали в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. За вчинене правопорушення йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ
В тему

Останні матеріали