19 Лютого 2019
Новини

Російська журналістка розлютилася через голубого Леніна-потопельника (фото, відео)

Російська журналістка розлютилася через голубого Леніна-потопельника (фото, відео)

Жовто-синій вождь пролетаріату, утоплений українськими дайверами, розлютив кремлівську пропагандистку Скабєєву.

Пофарбована блакитним голова від монумента Леніну, на яку ще й наділи жовту бандану, довела до істерики скандальну кремлівську пропагандистку Ольгу Скабєєву. Остання здійняла галас у забороненій соцмережі після публічної акції дайверів із українського Дніпра, які затопили гігантський пам’ятник Леніну в кар’єрі, передають «Факти».

В соцмережі «ВКонтакті» топова пропагандистка Скабеєєва висловила обурення тим, що українці пофарбували вождя у блакитний колір, а на голову пов’язали жовту хустину. На довершення домалювали піратські вуса. А потім узагалі втопили.

«Братський народ розважається: у Дніпропетровській області в кар'єрі втопили величезну (в людський зріст) голову Леніна з водостійкої смоли. Перед зануренням на Леніна натягнули жовту бандану і намалювали борідку (в стилі Гая Фокса). Типу створюють під водою «парк тоталітарного періоду». Як тут не згадати золоті слова Лаврова», – написала Скабєєва.

Скріншот зі сторінки псевдожурналістки

Пам’ятник Леніну був занурений на дно Новомиколаївського кар’єра неподалік обласного центру Дніпро, де ентузіасти створюють цікавий проект – підводний парк історії тоталітаризму. Відомо, що Ілліча, виготовленого із водостійкої смоли, водолазам презентували їхні прихильники.

В Мережі з’явилися і численні відео цієї акції.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Відео
В тему