18 Лютого 2019
Новини

Лягла спати з головним болем, а прокинулася… з новонародженою донькою

Лягла спати з головним болем, а прокинулася… з новонародженою донькою

В Великобританії студентка поскаржилася на сильний головний біль, а через кілька днів прокинулася матір'ю.

Про це повідомляє видання Manchester Evening News.

Ебоні Стівенсон з графства Великий Манчестер пішла спати через сильний головний біль. Як стверджує 18-річна дівчина, вона не пам'ятає, як після цього встала і пішла у ванну, де у неї трапився напад. Її мати Шері викликала швидку.

Лікарі, які прибули на виклик, насамперед запитали, чи не вагітна Ебоні. Шері відповіла лікарям, що це неможливо. Лікарі пояснили британці, що у її дочки прееклампсія – важка форма токсикозу на пізніх стадіях вагітності.

Ебоні доставили в лікарню і ввели в медикаментозну кому. Лікарі провели екстрений кесарів розтин, щоб врятувати дитину. Мати дівчинки вперше побачила новонароджену тільки через чотири дні, коли вийшла з коми.

«Це прозвучить жахливо, але коли мені поклали дитину на груди, я попросила її забрати, так як була в шоці і вирішила, що мене з кимось переплутали», – згадує Ебоні. Вона назвала дочку Елоді.

Лікарі пояснили, що британка так довго не знала про вагітність через те, що у неї вроджене подвоєння тіла матки. Поки в одному з органів, розташованому ближче до спини, розвивався плід, інша матка продовжувала функціонувати як зазвичай, тому у Ебоні не припиниласьменструації. Лікарі відзначили, що зазвичай жінкам з такою аномалією непросто завагітніти і виносити плід, і назвали випадок британки екстраординарним.

Ебоні зізнається, що раннє материнство не входило в її плани, але вона дуже щаслива і «не проміняла б дочку ні на що на світі». Згодом вона планує повернутися в коледж і продовжити вчитися на спортивного фізіотерапевта. Турботу про дитину на себе готова взяти новоспечена  бабуся Шері, так як вона не працює.

Читайте також:

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: суспільство, Світ, НП, Курйози
В тему