18 Лютого 2019
Новини

Напоїли сина китайською горілкою мало не до смерті

Напоїли сина китайською горілкою мало не до смерті

У Китаї 13-річного підлітка доставили в лікарню з серйозним алкогольним отруєнням.

Хлопця мало не до смерті напоїв власний батько, змусивши випити китайської горілки байцзі – повідомляє South China Morning Post.

Під час сімейного застілля в честь Китайського нового року чоловік змусив свого сина випити 100 мл байцзі. Таким чином китаєць хотів привчити сина до алкоголю.

Батьки зрозуміли, що з дитиною щось не так, тільки до кінця свята. Обличчя підлітка почервоніло, він лежав на столі і не реагував на крики. У нього піднялася температура.

Хлопця доставили в лікарню в непритомному стані. Черговий лікар Лю Лінь зазначила, що від усієї родини сильно пахло перегаром. Потерпілому надали термінову допомогу, але він зміг прийти в себе тільки на наступний день.

Батько підлітка поклявся, що «в майбутньому ніколи не буде так жартувати над сином».

Лікарі застерегли, що, всупереч уявленням багатьох батьків, алкоголь може завдати серйозної шкоди дитині. Через його споживання можуть виникнути проблеми з печінкою, мозком і нервовою системою, а також може розвинутися епілепсія. Смертельною дозою для дитини можуть стати 25 мл алкоголю, а зовсім маленьких дітей можуть вбити навіть шість-сім мілілітрів.

У Китаї алкоголь дозволено продавати тільки особам, які досягли 18 років.

Читайте також:

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, НП, Курйози
В тему