17 Лютого 2019
Новини

У Луцьку через гнилу рибу побилися продачиня та покупець

У Луцьку через гнилу рибу побилися продачиня та покупець

У Луцьку на ринку  між ТЦ «Варшавський» та ТЦ «Караван» жінка придбала кілька кілограмів мороженої риби.

Проте коли принесла покупку додому, виявилося, що риба повністю зіпсована – про це пишуть користувачі Facebook у спільноті «Теревені про Луцьк».

Так, коли куплений оселедець почав розмерзатись, було видно, що риба – гнила.

Обурена жінка повернулася на ринок, аби повернути зіпсований товар і забрати гроші. Проте, за словами очевидців, продавчиня не лише відмовилась брати назад гнилу рибу та віддавати гроші, а й побила покупця.

Про це пише Оксана Давидюк, надаючи в якості доказів відео конфлікту:

«Стала свідком дуже абсурдної ситуації, яка не знаю чим закінчилась, оскільки за 25 хвилин поліція так і не прибула. Вирішила скоротити шлях від ТЦ Варшавський до ТЦ Караван і пройтись продуктовим рядом ринку.

Але на розі було скупчення людей, підійшовши ближче спостерігала слідуюче: крики, невдоволення гурту людей, чоловік так з 20, жінку пошарпану, в якої було побите обличчя і ліва сторона в крові.

Як вияснилось ситуація була такою: ця жіночка, пошарпана, купила півтори години назад рибу на поминальний обід, але як виявилось, коли вона почала розмерзатись, рибу їй продали гнилу. Вона вернулась її повернути, натомість продавщиня її побила.

Хоча зі слів продавщиці,  її образили і нібито жіночка перша її вдарила, вона захищалась «і ще мало дала». Але я чула зовсім інше зі слів гурту людей, які свідками були з самого початку, саме продавщиця БИЛА кулаками з всієї дурі цю жінку.

Та зрештою «все на лицо»,одна стоїть в крові з пошарпаною куртою, інша без сліда і з агресією доказує, що вона захищалась».

У патрульній поліції цю інформацію підтвердили. За словами поліцейських, обидві жінки захотіли написати заяву на притягнення винних до відповідальності. Їх доставили у міськвідділ поліції для з'ясування обставин.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: НП, Україна, Волинь
В тему