17 Лютого 2019
Новини

Як правильно підібрати вітаміни у весняний період

Як правильно підібрати вітаміни у весняний період

Вітаміни можуть нашкодити здоров’ю, якщо їх підібрати неправильно, без урахування віку, супутніх хвороб.

А ось вітамінні комплекси, підібрані грамотно, здатні сприяти повному одужанню – про це пише politeka.

При цьому вітаміни допомагають не тільки при захворюваннях. Наприклад, в період депресії, яка виникає і розвивається в силу безлічі абсолютно різних причин, можуть допомогти вітамінні комплекси і позитивні емоції.

Міжсезоння підступно не тільки різкою зміною погоди. Загострення багатьох захворювань припадає саме на осінній і весняний періоди. Людині неможливо з’їсти стільки свіжих фруктів і овочів з грядки і фруктів, скільки потрібно для підтримки захисних сил організму.

Однак не варто забувати, що вітаміни є ті ж медичні препарати, і приймати їх необхідно тільки строго по інструкції. У вітамінних препаратів можуть бути протипоказання. Наприклад, шипучі вітаміни можуть вживати лише ті люди, у яких немає ні найменших проблем з шлунково-кишкового тракту.

Вітамінні комплекси з високою ймовірністю можуть бути корисні тільки в тому випадку, коли вони підібрані лікарем. Є загальнозміцнюючі види, а є і комплекси, які поліпшують роботу мозку, серця, печінки та інших органів.

Вітамінні препарати вузької спрямованості широко і з успіхом застосовуються в традиційній медицині. Наприклад, це можуть бути вітаміни і мікроелементи для зміцнення зору, волосся, нігтів і т.п. До складу таких препаратів входять лише ті мікроелементи, нестача яких і призводить до захворювань, погіршення працездатності.

Існує об’єктивне і тверда думка, що ефективність обраного комплексу вітамінів залежить від країни виробника. Це вкрай цікавий і життєво важливий факт, так як вітаміни, вироблені в країні проживання, краще відповідають генотипу.

Тому європейцям краще і ефективніше орієнтуватися на вітамінні комплекси, вироблені в європейських країнах, лише якісні препарати, сертифіковані належним чином, можуть сприяти одужанню і зміцненню організму. А підробки лише зашкодять. Тому варто купувати вітамінні комплекси від надійних і відомих компаній.

Читайте також:

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: суспільство, Україна
В тему