17 Лютого 2019
Новини

Сергій Тарута іде у Президенти. Країна ЗаПрацює!

Сергій Тарута іде у Президенти. Країна ЗаПрацює!

Сергій Тарута і партія «Основа» окреслили свої стратегічні орієнтири.

Стратегічні орієнтири політики Сергія Тарути і партії «Основа»: Україна до 2030 року повинна увійти у топ-30 каїн світу за рівнем економічного зростання в ВВП на рівні 710-750 млрд, а щорічні темпи росту економіки повинні скласти не менше 10%.

Для цього, заявляють у партії, потрібна нова економічна програма стрімкого економічного розвитку. Така програма повинна стати гарантією підвищення капіталізації країни, зростання кредитних та інвестиційних показників України, переходу від кредитної моделі економіки до інвестиційної.

Одне з ключових зобов’язань партії – створення 2 мільйонів робочих місць з достойною заробітною платнею після перезавантаження влади в Україні. Підприємствам що були змушені закритися в 2014-2018 роках, будуть виділені безвідсоткові кредити на відновлення виробництва – на роботу зможуть повернутися мільйони людей.

Президент Тарута стане гарантом приходу в Україну серйозних фінансових інвестицій. Його діловій репутації довіряють міжнародні фінансові інституції. Йдеться про те, що Тарута вже веде перемовини про залучення в Україну 120-150 мільярдів доларів інвестицій.

«Потрібно забезпечити також успішний розвиток галузей креативної економіки», - коментує Сергій Тарута, - «кінематографії, телебачення, образотворчого мистецтва, музичної індустрії, IT-сектору, туризму, культури та спорту».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Політика, Україна
В тему