15 Лютого 2019
Новини

Як українці розводять салони, кафе та заправки?

Як українці розводять салони, кафе та заправки?

В Україні почастішали випадки шахрайства в салонах краси, ресторанах, кафе і на автозаправках.

Про це пише «etcetera».

У деяких перукарнях і салонах краси Києва з’явилися такі оголошення: «Шановні клієнти! У зв’язку з тим, що почастішали випадки несплати послуг клієнтами, в нашій перукарні береться передоплата. З повагою адміністрація». Також у закладах попереджають, що в приміщенні ведеться не тільки відеоспостереження, але й аудіозапис.

Як з’ясувалося, працівники б’юті-індустрії та громадського харчування все частіше стикаються з шахраями, які хочуть отримати послугу безкоштовно. За словами постраждалих, українці крадуть не тільки стрижки, але й їжу в кафе, бензин на заправках і навіть чужу оплату за проїзд у маршрутках.

За інформацією поліції, нещодавно в Харкові жінка прийшла в перукарню на фарбування волосся. Після того як майстер нанесла їй фарбу і залишила клієнтку, жінка просто втекла. У Луцьку компанія молоді пообідала на 700 грн в одному з кафе і зникла, не заплативши. А у Вінницькій області затримали водія, який приїхав на АЗС, попросив залити йому 70 літрів бензину і раптово поїхав на своєму авто.

Поліція всі описані вище випадки трактує як шахрайство. Залежно від завданих збитків за такий вид злодійства загрожує 3 роки в’язниці.

Читайте також:

Від 5 до 17 тисяч гривень: як волинян «розводять» на гроші.


Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суспільство
В тему