15 Лютого 2019
Новини

На врученні дипломів у Луцьку декан «фізкультурників» згадав про «Титанік» (фото)

На врученні дипломів у Луцьку декан «фізкультурників» згадав про «Титанік» (фото)

15 лютого на факультеті фізичної культури і спорту СНУ ім. Лесі Українки відбулося вручення дипломів магістрам.

Вчорашні студенти денної та заочної форм навчання отримали дипломи за такими спеціальностями: «Фізична культура і спорт», «Середня освіта (фізична культура)», «Фізична терапія, ерготерапія».

На початку урочистостей присутніх привітав декан факультету Олександр Бичук, який побажав випускникам, передовсім, удачі. Він навів приклад «Титаніка», на якому були багаті та здорові люди, але вижили тільки ті, які мали удачу. Відзначив декан і той факт, що такої великої кількості «червоних» дипломів, як цього року, ще не було.

Далі викладачі по черзі вітали випускників, а також вручали дипломи. Зокрема, почесну місію виконали: доктор біологічних наук, професор Юрій Лях, доктор педагогічних наук, професор Наталія Бєлікова, яка до привітань прочитала вірш, та інші.

Вітав випускників і перший проректор СНУ Анатолій Цьось, який зауважив, що цьогорічні випускники – особливі, адже саме у 2019 році факультету фізичної культури і спорту виповнюється 50 років.

Людмила Бойко вітала заочників, зауваживши, що випускників заочної форми – 40 осіб, з них у 21 – дипломи з відзнакою. За активність грамотами нагородили старост груп заочників.

Магістри-випускники дякували викладачам за знання і підтримку. Одна з випускниць порівняла навчання в університеті з бігом, який із кожним курсом ставав швидшим і досконалішим.

Варто зауважити, що у числі випускників – два учасники бойових дій. А ще двоє – кандидати наук з інших дисциплін.

Привітати випускників прийшов і президент Асоціації велосипедного спорту в Луцьку Андрій Васильєв.

Офіційні виступи і вручення доповнювали концертні номери.

Читайте також:

На Волині «випустили» кваліфікованих географів (фото)

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, Фото
В тему