15 Лютого 2019
Новини

Любить гамбургери: у Трампа діагностували ожиріння

Любить гамбургери: у Трампа діагностували ожиріння

45-й глава США страждає від ожиріння.

Щорічний обов’язковий медогляд глави Білого дому Дональда Трампа показав, що його загальний стан здоров’я в межах норми, однак у президента є ожиріння і, як наслідок, підвищений рівень холестерину в крові, передають «Вісті».

«Президент США Дональд Трамп набрав вагу за останній рік і зараз перебуває в стадії ожиріння, хоча в цілому він залишається в дуже хорошому здоров’ї», – наголошується в результатах щорічного президентського медобстеження, проведеного минулого тижня.

Трамп, відомий своєю любов’ю до гамбургерів і хороших стейків, а також неприязню до тренажерного залу, торік отримав попередження від лікарів, що йому потрібно змінити раціон і почати тренуватися.

Попри це, 72-річний президент набрав майже два кіло за рік – нинішніх 110,2 кг проти 108,4 кг на початку 2018 року. За оцінками сторонніх лікарів, Трамп «безумовно, має дуже велику вагу». Зате особистий лікар американського керманича зазначив, що його здоров’я в нормі.

«Після врахування всіх результатів лабораторних досліджень, експертиз і рекомендацій фахівців, я вважаю, що президент залишається в дуже хорошому стані здоров’я», – заявив лікар президента Шон Конлі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Політика
В тему