15 Лютого 2019
Новини

На деревах розвішують презервативи з водою, аби позбутися цноти

На деревах розвішують презервативи з водою, аби позбутися цноти

В Індії, Делі, є спеціальне «дерево невинності», на якому студенти розвішують презервативи з водою.

У такий незвичний спосіб вони просять «сексуальну богиню» допомогти позбавитись їм цноти – пише  BBC News.

Вони увішають гілки дерева надувними кулями, різноколірними декоративними стрічками і головним атрибутом поклоніння – презервативами з водою. У центрі вони поміщають зображення пари, що закохано дивиться один одному в очі.

У цей день студент, одягнений в одяг священика, здійснює ритуальні дії, в той час як сотні інших студентів оспівують гімн на честь «гарячої та сексуальної богині». Всі присутні на святі танцюють і веселяться.

Згідно з легендою, яка переходить з покоління в покоління, проведений ритуал допомагає студенту позбутися незайманості протягом півроку.

Індія в значній мірі залишається консервативною країною, де до шлюбу заборонено вступати в інтимний зв'язок. Саме тому молоді люди вірять, що тільки божественне втручання допоможе їм «подорослішати».

В цьому році студентки коледжу зажадали припинити цю традицію Дня святого Валентина. На їхню думку, такі дії спрямовані на розгляд жінки тільки як сексуального об'єкта, що не дозволено в коледжі. Дівчата підкреслюють, що в заході беруть участь лише кілька студенток.

«Те, що це офіційно не заборонена традиція, ще не привід, щоб продовжувати ритуал. Ми вчимося в ліберальному коледжі і повинні самостійно вибирати, яким традиціям слідувати, а від яких відмовитися », – заявили учасники протесту.

Традиція сягає корінням в 1980 рік. Тоді під деревом збиралися закохані пари, тому його прозвали «деревом любові». Згодом методи святкування обросли правилами, включаючи постери з красивою жінкою і презервативами на гілках.

Читайте також:

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Курйози
В тему