15 Лютого 2019
Новини

30 років по тому: Ольга Сумська поділилася своєю історією кохання

30 років по тому: Ольга Сумська поділилася своєю історією кохання

Відома українська артистка Ольга Сумська здивувала своїх прихильників архівними фото з чоловіком Віталієм Борисюком.

Фото свої вона виклала на сторінці в Instagram.

Зокрема вона оприлюднила чорно-білі фото 28-річної давності і розповіла, як зародилося їхнє кохання.

«Історія кохання народилась саме в день св. Валентина 91 року, коли свято тільки прийшло до нас. Вранці, 14 лютого, перед репетицією я знайшла на своєму столику в гримерній шоколадне серце, а в ньому записочка...

«Приходь завтра до мене, я з’їм тебе, як ти цей шоколад»... І все! Я зрозуміла, що закохалась...! Це фото з першого в Україні мюзиклу «Кандід», де ми з @vitaliyborysyuk грали закоханих, Кандіда і Кунегунду! Саме там все і почалося, під час репетицій... Ну а продовження ви всі знаєте». 

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Історія кохання народилась саме в день св.Валентина 91 року,коли свято тільки прийшло до нас????.Вранці,14лютого,перед репетицією я знайшла на своєму столику в гримерній шоколадне серце,а в ньому записочка...»Приходь завтра до мене,я з’їм тебе,як ти цей шоколад»..І все!Я зрозуміла,що закохалась...????!Це фото з першого в Україні м‘юзиклу «Кандід»,де ми з @vitaliyborysyuk грали закоханих,Кандіда і Кунегунду????!Саме там все і почалося,під час репетицій..Ну а продовження ви всі знаєте..Пишить свої історії кохання,друзі!?????????????????Зі святом!????????????????

Публикация от Ольга Сумская (@olgasumska)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Україна, суспільство
В тему

Останні матеріали