14 Лютого 2019
Новини

Для преса, сідниць та спини: фітнес-тренер запропонувала ефективні вправи для схуднення

Для преса, сідниць та спини: фітнес-тренер запропонувала ефективні вправи для схуднення

На своїй сторінці в Instagram відома українська спортсменка і фітнес-тренер Аніта Луценко не тільки публікує особисті фотографії, але і ділиться з шанувальниками корисними порадами про здоров'я і красу.

Нещодавно фітнес-тренер розкрила формулу ідеальної ваги, а тепер особисто продемонструвала, як виконувати вправу під назвою «планка-гірка».

Планка – популярна вправа для всіх груп м'язів, яка прекрасно підходить для домашніх тренувань. Класичний, вихідний варіант планки – статичний, проте існує безліч варіантів, які на ньому засновані, з додаванням динамічних елементів.

У своєму Instagram Аніта Луценко виклала відео-інструкцію з виконання планки-гірки, вправи, яка, за її словами, тренує м'язи черевного преса, спини і, як інші різновиди планки, впливає на всі групи м'язів нашого тіла.

«Вправа планка-гірка: 20 разів по 3 підходи (працюють прес, спина, руки). Можна чергувати з однією вправою – присіданням на стілець. Перед тренуванням виконайте легку самостійну розминку», – підписала відео Аніта Луценко.

Вона також запропонувала ефективну вправу для м'яз живота. Її можна виконувати навіть на підлозі без спеціального пристосування.

Окрім того вона запропонувала вправу для ідеальних форм ніжок. Вона зазначила, що регулярне виконання цих вправ не лише збреже ваше здоров'я, а й допоможе позбутися зайвої ваги. Однак вона нагадала, що насправді не вага свідчить про здоров'я вашого тіла, а, насампред, самопочуття та стан волосся та шкіри обличчя.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суспільство
В тему