14 Лютого 2019
Новини

У Києві встановили пам'ятник презервативу (фото)

У Києві встановили пам'ятник презервативу (фото)

Вчора, 13 лютого, у парку Шевченка, що у Києві, з'явилась незвичайна арт-інсталяція під назвою «Любов». Композиція складається з великої котушки від електрокабелю, вуличного ліхтаря і гігантської упаковки від презерватива.

Її встановили з нагоди Всесвітнього дня презерватива, який відзначали вчора, - повідомляє «Сьогодні».

Створив інсталяцію відомий київський скульптор Володимир Білоконь (автор пам'ятника Закоханих ліхтарів на Майдані).

«Це нестандартний об'єкт повинен нагадувати киянам про важливість безпечного сексу, - пояснюють організатори. - Ліхтар отримує енергію від котушки і висвітлює презерватив. Він символізує людей, які попри все повинні шукати сили і енергію, щоб охороняти свою любов».

Всі бажаючі можуть завантажити відео про необхідність контрацепції на телефон - це можна зробити за допомогою штрих-коду, який розміщений на композиції і гігантському презервативі. Арт-об'єкт пробуде в парку до п'ятниці, а потім його перемістять в сквер поруч з кінотеатром «Жовтень», де завжди багато молоді.

Окрім того в парку на Дніпровській набережній в Києві незабаром з'явиться незвичайна скульптура під назвою «Єднання».

За даними мерії, ідея композиції - це цілісність людства в гармонійному поєднанні чоловічого і жіночого начал, її автори - сучасні українські скульптори Єгор та Микита Зігура. Встановлена ??скульптура буде так, що в певний момент дня Сонце буде видно крізь серце, яке утворюють дві фігури.

Водночас парк «Перемога» претендує на звання самого цікавого у всій столиці.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, Фото
В тему