14 Лютого 2019
Новини

Мати викинула дев’ятимісячне немовля з мосту (фото)

Мати викинула дев’ятимісячне немовля з мосту (фото)

У Миколаєві жінка, що скинула дев’ятимісячного сина з Інгульського мосту, заявила, що хоче вийти з СІЗО, щоб знайти роботу і влаштовувати своє життя.

Про це стало відомо на засіданні в Центральному районному суді, яке відбулося в середу, 13 лютого, пише місцеве видання «Новости N».

Під час засідання колегія суддів розглянули клопотання прокурора про продовження запобіжного заходу для підсудної. На думку звинувачення, підозрювана може впливати на свідків і ховатися від слідства, оскільки вона звинувачується у тяжкому злочині і не має міцних соціальних зв’язків у Миколаєві.

Адвокат зазначила, що її підзахисна не має наміру ховатися від слідства та на будь-кого впливати. Вона хоче просто вийти з СІЗО, щоб знайти роботу і почати «заробляти хорошу характеристику», оскільки має намір повернути свої батьківські права щодо сина. Крім того, за словами правозахисниці, здоров’я підсудної погіршилося за час перебування в ізоляторі. Однак довести це довідками від лікаря адвокат не змогла, оскільки «ще не отримала їх».

– Ховатися вона не буде. Буде влаштовуватися на роботу і заробляти позитивну характеристику, щоб відновити батьківські права, – сказала вона.

Підсудна підтримала адвоката і розповіла, що повинна вийти з СІЗО, щоб мати можливість влаштувати своє життя.

– Я не згодна з прокурором. Мені потрібно влаштуватися на роботу, якось починати жити. Я нікому не загрожую. Я вважаю, що маю потихеньку влаштовувати своє життя.

У підсумку судді прийняли рішення продовжити для підозрюваної запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Нагадаємо, рік тому, увечері 26 березня, в Миколаєві нетвереза ??жінка викинула з Інгульського мосту в річку свого сина-немовля. Рятували дев’ятимісячне дитя з крижаної води патрульні, медики, очевидці того, що сталося, і рятувальники. Малюк пережив клінічну смерть, тиждень перебував у комі, та його виходили. Коли малюк пішов на поправку, його усиновила тітка. Хрещеним батьком хлопчика Паші став лейтенант управління патрульної поліції Миколаївської області Андрій Білоус, який витяг дитину із холодної річки.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суспільство, Фото
В тему