13 Лютого 2019
Новини

Як не Вінниця, то Рівне: «Кварталу 95» відмовили в оренді

Як не Вінниця, то Рівне: «Кварталу 95» відмовили в оренді
Завтра, 14 лютого, на сам День закоханих у Вінниці мало відбутися два концерти  «Кварталу 95».
 
Однак виступу у Вінниці не буде, натомість «Квартал 95» гастролюватиме у Рівному, - повідомив Володимир Зеленський у Facebook.

Офіційно причиною скасування концертів стало те, що Зеленський є кандидатом у президенти, а майданчик, де мали відбуватися концерти, належить Міністерству оборони.

«Відповідно до статті 64 Закону України «Про вибори президента України» відвідання військових частин (формувань) окремими кандидатами на посаду президента України чи їхніми довіреними особами забороняється», — йдеться в офіційному листі полковника Олени Іванової начальниці 60 будинку офіцерів.

У 60 будинку офіцерів Громадському повідомили, що переговори щодо проведення концертів велися ще до того, як Зеленський зареєструвався кандидатом у президенти.

Рекламу заходу в місті вже прибрали, людей закликали повернути квитки в каси.

«Це свавілля. Я ходжу на всі їхні концерти. Купила квитки 1,5 або 2 місяці тому, в перший день продажів. За 6 квитків в 1-й ряд заплатила 11 100 грн. Я ходжу з подружками все життя. Я відразу прийшла в касу здавати квитки. Я ходжу не до президентів, а на артистів», — розповіла кореспондентці Громадського Зореслава, яка прийшла здавати квитки.

Водночас в інтернеті з’явилися афіші, що замість Вінниці «Вечірній Квартал» відбудеться у Рівному.

У компанії «Квартал Концерт» цю інформацію підтвердили: «Буде точно концерт у Рівному, все правильно, його просто перенесли з Вінниці».

Громадське об'єднання «Комітет виборців України» закликав кандидата в президенти Володимира Зеленського оплатити трансляцію фільму «Слуга народу 3» з виборчого фонду, оскільки бачить в показі стрічки передвиборчу агітацію на його користь.

 

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, рівне, Політика, Таблоїд
В тему