12 Лютого 2019
Новини

Гаррі Поттер у ролі Росомахи відміняється (фото)

Гаррі Поттер у ролі Росомахи відміняється (фото)

Деніел Редкліфф прокоментував свій жарт про бажання зіграти Росомаху. Як зізнався актор, насправді для ролі Логана він би просто не підійшов.

Про це повідомляє Главком.

Деніел Редкліфф отримав гарячий відгук шанувальників на свою фразу про роль Росомахи в фільмах за коміксами «Марвел». Відповідаючи на питання фанатів, чи зіграє він знаменитого персонажа Х’ю Джекмана, актор заявив: нова картина про мутант-супергероя почнеться з того, що Джекман «відправиться під гарячий душ», а вийде з нього вже сам Редкліфф.

Це висловлювання швидко стало інтернет-мемом. Відомий в соціальних мережах художник BossLogic навіть створив малюнок, на якому артист зображений з кігтями і шрамами, як у Росомахи, після чого зірка «Гаррі Поттера» прокоментував жарт, який став дуже популярним.

Як пояснив актор, інтернет-користувачі, напевно, подумали, що з’явитися на великому екрані в образі Логана для нього мрія, яку він хоче виконати. Але насправді він просто не підійшов би для цієї ролі.

«Це те, що може статися, коли ви жартуєте. Хіба не було б чудово, якби можна було почати грати роль, просто повідомивши про це в інтерв'ю? »- розповів Редкліфф порталу IGN.

Нагадаємо, в 2017 році в третьому за рахунком фільмі «Логан» Х'ю Джекман зіграв свого героя востаннє.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  Новинки кіно: Гаррі Поттер стане Росомахою

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Світ, суспільство, Фото, Курйози
В тему