12 Лютого 2019
Новини

Короткі ноги видовжать укорочені брюки – зоряний стиліст

Короткі ноги видовжать укорочені брюки – зоряний стиліст

Зоряний стиліст Аларна Хоуп порадила невисоким дівчатам, як можна візуально видовжити ноги.

Про це пише Daily Mail.

На думку Хоуп, завужені до низу укорочені брюки повинні бути вище щиколотки «на ширину одного пальця». «Такі штани були придумані для того, щоб демонструвати щиколотки і взуття», – пояснила стилістка і зазначила, що найбільш виграшно вони виглядають на невисоких дівчатах і з туфлями тілесного кольору.

Довжину облягаючих укорочених штанів порекомендували підбирати аналогічним чином. Однак їх можна носити і з туфлями на плоскій підошві: Хоуп запевняє, що вони не укоротять ноги. Крім того, експерт попередила, що у випадку з обтягуючими  джинсами неправильно підібрана довжина зробить нижню частину тіла «квадратною».

довгі ноги
довгі ноги

Широкі і розкльошені брюки повинні закривати щиколотку і доходити до середини стопи (виняток становлять короткі штани-кюлоти, що закривають половину гомілки). Стилістка порадила скористатися послугами ательє для досягнення ідеальної довжини. «Однак пам'ятайте, що довгі штани кльош не слід обрізати занадто коротко, оскільки вони втратять форму», –зазначила вона. Таку моделі Хоуп порадила носити з високими підборами.

брюки кльош
брюки кльош

У жовтні 2018 року експерти моди назвали кілька трюків, які дозволять виглядати вище, не надягаючи туфлі на високих підборах. Один з них – придбати штани або комбінезон в вертикальну смужку. Однак такий принт візуально подовжить ноги тільки в тому випадку, якщо штанини закривають щиколотки.

Читайте також:

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, Світ
В тему

Останні матеріали