12 Лютого 2019
Новини

Першого мільйонера зафіксували на Волині

Першого мільйонера зафіксували на Волині

У Волинській області станом на 7 лютого 2019 року задекларували доходи за минулий рік.

Із загальної кількості декларантів 718 подали річну декларацію про отримані у минулому році доходи, з яких не сплачено податки, та визначили до сплати майже 800 тисяч гривень ПДФО, – повідомляють у секторі комунікацій ГУ ДФС у Волинській області.

Загальна сума задекларованого волинянами доходу за 2018 рік сягає 43 мільйонів гривень. До речі, на початку лютого один із декларантів  відзвітувався про майже 2 мільйони гривень отриманого торік доходу.

«Враховуючи багаторічну практику, ми створюємо максимально комфортні умови для подання декларації. У кожному Центрі обслуговування платників можна отримати консультаційну допомогу з тим, щоб правильно заповнити і подати паперову річну декларацію. Разом з тим, чимало громадян сьогодні досить вправні у застосуванні сучасних інформаційних технологій. Саме для цієї категорії декларантів – Електронний кабінет платника, де працює спеціально створений сервіс», – зазначає начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Як запевнила керівник волинських фіскалів, нові технологічні рішення ДФС пропонує тим, хто хоче з персонального комп’ютера отримати інформацію про отримані доходи. Таку довідку теж можна сформувати через Електронний кабінет платника.

«Внесок кожного громадянина у розвиток своєї країни – це сплачені податки. Це твердження – аксіома у цивілізованому світі. Отож, запрошую волинян, котрі  у 2018 році отримали доходи, зокрема іноземні доходи, з яких не сплачено податки, обов’язково подати річну податкову декларацію», – підсумувала Світлана Савчук.

Читайте також:

Наймолодшому мільйонеру України – 7 років, найстаршому – 99

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: економіка, Україна, Волинь
В тему

Останні матеріали