11 Лютого 2019
Новини

«Нереальний треш»: хто стоїть за фейковим мітингом в Одесі

«Нереальний треш»: хто стоїть за фейковим мітингом в Одесі

За масштабним розіграшем виборців в Одесі і Києві стояв пранкер Олексій Уткін. Він зізнався, що хотів пожартувати над однією людиною, і зовсім не розраховував на сотні бажаючих заробити на виборах.

Про це повідомляють Факти і коментарі.

Оголошення про набір охочих на мітинг за кандидата в президенти Сергія Філатова були розміщені в інтернеті, на популярних майданчиках. За участь в акції обіцяли від 700 до 1000 гривень і додатково премію за кожного приведеного друга. У Києві виборців зібрали на Андріївському узвозі, в Одесі – біля пам'ятника Дюку.

Перфоманс, влаштований пранкером, показав, що людям, які прийшли на акцію, було абсолютно все одно, якого кандидата підтримувати. Найпростіший пошук в інтернеті показав би, що серед зареєстрованих кандидатів у президенти ніякого Сергія Миколайовича Філатова не значиться.

Курйозним моментом на акції стало псевдоінтерв’ю: присутніх попросили прокоментувати, чому вони за Філатова. «Я вважаю, що це чудова людина», «Здалося, що в його словах багато правди, а не брехня, яка всюди звучить», «Завдяки цій людині, вирішили проблему гарячої води в парадному. На наступний день включили », - розповідали присутні.

Акція на підтримку Сергія Філатова завершилася несподівано: учасникам мітингу сказали, що кандидат несподівано помер, провалившись в каналізаційний люк. Після цього натовп розійшовся. Пранкер, який організував соціальний експеримент, оцінив його як «нереальний треш».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Одесі провчили «професійну масовку»: зібрали фейковий мітинг за міфічного кандидата в президенти

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, Політика, суспільство, Курйози
В тему