11 Лютого 2019
Новини

Підлітка заарештували за захоплення контролю над літаком

Підлітка заарештували за захоплення контролю над літаком

У США 16-річного хлопця заарештували після того, як він на деякий час захопив контроль над керуванням невеликого літака під час короткого комерційного польоту над західною Аляскою.

Про це повідомляє Голос Америки.

Підліток був на передньому пасажирському місці. Переліт між двома віддаленими поселеннями зазвичай займає близько чотирьох хвилин.

Підліток перехопив управління літаком відразу після зльоту, в результаті чого літак спочатку почав різко підійматися, а потім падати до землі, за даними поліції.

Жінка, яка сиділа за підлітком, схопила його за шию, відтягнувши його від контролю. Пілот стабілізував літак і повернувся до пункту вильоту.

Представник регіональних авіаліній звернувся до офіцера, відповідального за громадський порядок, з запитом про затримання підлітка. Однак, підліткові вдалось втекти. Його заарештували лише наступного дня.

Модель літака, що використовувалася в цьому польоті, не має механізму блокування пасажирів від управління польотом, заявив Кейт Хензорн, менеджер авіакомпанії. За його словами, авіакомпанія продовжуватиме дозволяти пасажирам сидіти на передньому сидінні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Червоні шарфи» проти «жовтих жилетів»: у Франції нові мітинги

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, НП, Курйози
В тему