11 Лютого 2019
Новини

На Волині за тиждень гасили 34 пожежі

На Волині за тиждень гасили 34 пожежі

За минулий тиждень 4-10 лютого працівники волинські рятувальники ліквідували 34 пожежі.

Під час гасіння загорань у приватному житловому секторі у Ківерцівському та Володимир-Волинському районах виявлено тіла чотирьох людей, ще двоє громадян отримали травми під час пожеж, – повідомляють в У ДСНС України у Волинській області.

Крім того, співробітники ДСНС здійснили 15 виїздів для проведення аварійно-рятувальних робіт. Зокрема 4 лютого у місті Володимирі-Волинському рятувальники через вікно дісталися до квартири, де за зачиненими дверима опинилися двоє малолітніх дітей, а 7 лютого у місті міста Нововолинську працівники 5-ої Державної пожежно-рятувальної частини за допомогою ручного аварійно-рятувального інструменту відчинили двері до помешкання, де перебувала малолітня дитина.

Рятувальники також ліквідовували наслідки небезпечних ситуацій на дорогах, пов’язаних із несприятливими погодними умовами, та надавали допомогу водіям. Зокрема у Луцькому районі поблизу села Всеволодівка співробітники ДСНС відбуксирували з кювету вантажний автомобіль, а в Горохівському, Володимир-Волинському районах та у селищі Локачі надали допомогу водіям легкових автомобілів.

Читайте також:

На Волині жахлива пожежа знищила будинок, а сім’я з малою дитиною лишилася на вулиці

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему